9 Aralık 2015 Çarşamba

Tatil Oteli Larissa Hotel


Büyükçekmece otelleri içinde kurulduğu günden bu güne tatil severlerinin yoğun ilgisi ile karşılanan Larissa Hotel bir çok yerli yabancı turistin tatil için geldikleri harika, butik ve rahat bir otel olmuştur. Denizi, kumu harika bir tatil yaşamak isteyenler için harika fırsatlar ve konforuyla sizlere güzel bir fırsat sunuyor. Uzman ve deneyimli kadrosuyla benzersiz hizmet anlayışı, sunduğu ev rahatlığı, harika zengin lezzetli mutfağıyla, sıcacık atmosferi ile harika manzarası ve temiz masmavi havuzu  ile Larissa Hotel Büyükçekmece otelleri içinde sıkça tercih edilmektedir.
Larissa Hotel doğayla iç içedir. Şehrin içinde ama şehirden uzak bir konuma sahiptir. Doğanın eşsiz sesi ve harika manzarası ile sakin kafanızı dinleyecek günler geçirmek isteyen, Denizin Kumun Havuzun tadını doyasıya çıkarmak isteyen, Muhteşem sauna ile günün yorgunluğunu atmak isteyen, Balkonunuza çıkıp eşsiz manzaraya karşı çayınızı yudumlamak ve yanında nargilenizi içmek isteyen, Ailecek veya arkadaşlarla özel bir tatil geçirmek isteyenlere Larissa Hotel muhteşem fırsatlarıyla Büyükçekmece otelleri içinde sizleri ağırlamaktadır.
Sizlerde eşsiz bir deniz manzarasına karşı oturup kafa dinlemek ve harika bir denizde denizin tadını kumun tadını güneşin tadını çıkarmak denizden sıkıldımı otelinize gelip harika masmavi temiz havuzunuza girmek ve karnınız acıktımı eşsiz mutfağıyla ağızlarınızdan silinmeyecek tatlarıyla güzel bir yemek yemek ve sonrada akşamları balkonunuzda deniz manzaralı harika doğaya karşı oturup çayınızı sigaranızı nargilenizi içmek elbette istersiniz . Larissa hotel sizlere bunların daha fazlasını sunuyor muhteşem eğlenceler ve harika bir tatil geçirmek isteyenleri Larissa Hotele bekliyoruz. Sizlerde kendinize bir iyilik yapın ve otelimizi bir gün ziyaret edin. Ziyaret ettiğinizde daha fazla kalmak istiyeceksiniz zamanın hiç geçmesini istemeyeceksiniz sizlere bu garantiyi sunuyoruz. O zaman sizde napıyorsunuz derhal Larissa Hoteli ziyarete geliyorsunuz. Emin olun ki pişman olmayacaksınız.

Bununla birlikte Beylikdüzü’nde istanbulun incisi olan beylikdüzü’nde de hizmet vermekteyiz. Buraya gelen iş adamlarının beylikdüzü otelleri içinde ağırlayan ve beylidüzü otel ihtiyacınızı karşılayan Larissa Hotel beylikdüzü otelleri içinde de hizmet vermektedir. Beylikdüzü otelleri Tüyap Fuar merkezine yakınlığıyla da tüyap otelleri ihtiyacınızı da karşılamaktadır. Tüyap Fuar merkezine 10 dk yürüme mesafesinde olan ve Tüyap fuar merkezine ücretzin servis hizmeti veren Larissa Hotel beylikdüzü otellerinde de adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır.

Sizlerde rahatı konforu uygun cazip fiyatlarda yaşamak ve evinizdeki gibi rahat bir konaklama istiyorsanız Larissa Hotel sizler için harika bir seçim olacaktır. Uzman ve deneyimli kadrosuyla sizlere hizmet veren ve tek amaçları müşteri memnuniyeti ve rahatlığı olan Larissa Hotel sizleri ağırlamaktan gurur duyar.

1 yorum: