2 Aralık 2015 Çarşamba

Larissa Hotel



İstanbul’un aydın kesimlerinden olan Beylikdüzü ve Büyükçekmece’de yaptığımız kampanyalarla bu bölgede herkesi kendisine çeken Larissa Hotel beylikdüzü otelleri ve Büyükçekmeceotelleri içinde adından sıkça söz ettirmektedir.Peki niye beylikdüzü otelleri ve Büyükçekmece otelleri denildim mi akla ilk Larissa hotel geliyor. Bunun nedeni verdiğimiz hizmet ve yaptığımız kampanyalar. Beylikdüzü otellerinin ve Büyükçekmece otellerinin fiyatlarını söylememe gerek emin olun ki bu bölgeler aydın yerler olduğu için otel fiyatları da bir o kadar yüksektir. Bu yüzdende çoğu insan bu durumdan rahatsız hem çok para veriyorsunuz hem de güzelliği, rahatı, konforu yaşayamıyorlar. İşte bu durumda Larissa Hotel yardımınıza koşuyor beylikdüzü otelleri ve Büyükçekmece otelleri içerisindeki en uygun ve en rahat otellerden biridir. Uzman ve deneyimli kadrolarımızla sizlere evinizdeki rahatı, konforu yaşatan ve sadece bunlarla kalmayıp  Havuz sevginizi de göz önüne alarak sizlere harika temiz ve her gün suyunu değiştirdiğimiz bir havuz sunan, Harika bir ortam büyüleyici bir ortam sunan ve nargile, Sauna, Restaurant hizmetleri sunan Larissa Hotel bu bölgede adından sıkça söz ettirmektedir.

Herkes uygun fiyatlarda rahat konforlu bir otel ister. Kimse gidip te pahalı fiyatlarda bir konaklama yeri bakmaz. Sizlere hem uygun fiyata hizmet veren hem de evinizdeki rahatlığı sizlere sunan Larissa Hotel Beylikdüzü ve Büyükçekmece’deki eviniz olan Larissa Hotel sizleri misafir etmekten mutluluk duyar. Larissa hotel Büyükçekmece otelleri ve Beylikdüzü otelleri içinde harika bir konuma sahipliğiyle sizlere harika bir manzara, doğayla iç içeliğini ve Büyükçekmece denizinin eşsiz manzarısını sunan Larissa hotel bu nedenle bu bölgelerde adından sıkça söz ettirmektedir.
Yaz aylarında Büyükçekmece plajı sayesinde bir çok yerli yabancı turistlerin geldiği Büyükçekmece de insanlar haliyle otel sıkıntısı yaşamaktadır. Sizlere bu sıkıntıyı yaşatmayan Larissa Hotel tatil için gelenlere harika bir tatil imkanı da sunmaktadır. Larissa Hotel sayesinde Suyun tadını bol bol çıkaracaksınız güzel bir şekilde serinleyeceksiniz Havuzun ve Denizin tadını sizlerde çıkarmak istiyorsanız hemen Larissa Hotel ‘ e uğramanız gerekmektedir. Üzerinizdeki bir yılın yorgunluğunu atmak ve harika bir tatil geçirmeyi düşünen değerli insanlarımıza Büyükçekmece otelleri içindeki Larissa Hotel ‘ e davet ediyoruz.

Bununla birlikte Tüyap Fuar ve Kongre merkezine duyulan ilgiyide gören Larissa Hotel tüyap otel ihtiyacınızı karşılamaktadır. Buraya gelen değerli insanlarımızın otel sıkıntısı yaşatmayan tüyap otelleri değerli insanlarımızı mutlu etmektedir .


Sizlerde rahatı konforu doğayla iç içeliği ile birlikte harika bir tatil geçirmek istiyorsanız hemen Larissa Hotel ‘ e gelmelisiniz. Sizlerde kendinize  bir iyilik yapın ve bir gün misafirimiz olun sizleri harika bir konaklama imkanı ve tatil fırsatları sunmak görevimizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder