8 Aralık 2015 Salı

Tatil Oteli Larissa Hotel



Sizlerde bütün kış çalıştınız sizlerde harika bir tatili hakettiniz yazın gezdiniz tozdunuz ama bunlar yeterli kalmıyor güzel bir tatil, rahat bir konaklama, doğayı yeşilliği yaşamak istiyorsanız sizleri Büyükçekmece otelleri içindeki Larissa Hotele çağırıyoruz. Otelimiz Büyükçekmece’de harika bir konuma sahipliğiyle bu civarda adından sıkça söz ettiren oteller arasındadır. Otelimizde hem denizin hem havuzun hem de doğayı doğallığın tadını çıkaracağınız muhteşem bir oteldir Larissa hotel. Eğer sizlerde Otelimden çıktığımda denize gireyim denizden çıktığımda da havuzuma gireyim akşamları da balkonuma çıkıp muhteşem bir manzaraya karşı çayımı yudumlamak ve nargilemi içeyim diyorsanız yani suyla beraber serin bir tatil geçirmek gibi bir hayaliniz varsa Larissa Hotel sizler için iyi bir seçim olacaktır. Büyükçekmece plajının hemen yanı başında bulunan Larissa hotel bu nedenlede yani harika konuma sahipliğiyle de Büyükçekmece otelleri denildim mi akla ilk gelen oteller arasındadır. Tabi deniz ne kadar temiz ve iyiyse sizlerde havuzun bir o kadar öyle olmasını istersiniz. Sizlere temiz hijyen güzel bir görseli olan ve temiz her gün suyunu değiştirdiğimiz güzel bir havuz sunuyoruz.

Larissa Hotel sizin  rahatlığınız için ve yorgunluğunuzu atacağınız bir sauna imkanı sunmaktadır. Sauna, insana sadece doğru uygulandığında faydalıdır. Aynı şekilde, yanlış ve bilinçsiz uygulanan saunalar vücudunuza zararlı bile olabilir. Larissa hotel uzman ve deneyimli kadrosuyla sizin için en uygun projeyi uygulayacak, size de sadece keyfini çıkarması kalacaktır. Türk mutfağıyla ve usta aşçılarımızla sizlere damak tadınıza uygun zengin mutfağıyla ağızlarınızdan silinmeyecek tatlar bıraktıran lezzeti Larissa hotel’de bulacaksınız. Tat ve hijyenden ödün vermeyen lezzetli  sunum anlayışı ile  aradığınız lezzeti ve hijyeni Larissa Hotel’de bulabilirsiniz

Sadece Büyükçekmece otelleri içinde hizmet vermiyoruz. İstanbul’un harika semtlerinden olan ve her gün gelişen ve bir o kadar da kalabalık birbirinden çok iş merkezleri, alışveriş merkezleri, Havalimanına, Fuar merkezini de içinde barındıran Beylikdüzü buraya gelen değerli insanlarımıza harika fırsatlarla beylikdüzü otelleri adından hizmet veren Larissa Hotel sizleri memnun etmektedir. Beylikdüzü’nde tarihi yerlere, Fuar merkezine, Havalimanına yaptığı ücretsiz servisle de bu civarda adından sıkça söz ettiren Larissa Hotel beylikdüzü otelleri içindede adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır.

Bunula birlikte Tüyap Fuar merkezinde sürekli düzenlenen sergiler konferanslar bir çok kişinin ilgisini çekmesinden dolayı Larissa Hotel buraya gelen değerli misafirlerimiz için Beylikdüzü’nde tüyap otelleri adındada hizmet vermektedir. Tüyap Fuar merkezine 5 dk yürüme mesafesinden olan ve Tüyap Fuar merkezine ücretsiz servis hizmeti veren Larissa Hotel tüyap otel ihtiyacınızıda katşılamaktadır.


Eğer sizlerde Havuz ve Deniz tutkunu bir tatilciyseniz ve hem denizi hem de havuzu yaşamak istiyorsanız Larissa hotel hoşunuza gidecektir. Odanızdan çıktığınız anda karşınızda harika masmavi bir havuz be balkona çıkıp baktığınızda harika bir manzara ve deniz çok güzel olmaz mıydı? Havuz başında içkinizi veya çayınızı yudumlamak, balkonunuzda harika bir manzaraya karşı nargilenizi içmek muhteşem olacaktır. Sizlere bu imkanların fazlasını veren Larissa Hotel sizler Büyükçekmece otelleri adında ziyaret ediyor. Sizlerde Harika bir tatil denizin havuzun kumun tadını çıkarmak istiyorsanız hemen Larissa Hotel sitesine girip rezervasyon yapmalısınız. Rezervasyonda sizin isminizi görmek bizi mutlu edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder